salaš čenej apartmani

O Nama

Salaš Mansus na svega 17km od Novog Sada u svom eksluzivnom i jedinstvenom ambijentu omogućava nezaboravan boravak i druženje, bilo da organizujete privatnu ili poslovnu zabavu, promociju, team building.

Ponudu koju imamo je jedinstvena i sastoji se od : otvoreni bazen, zatvoreni bazen, multiuse teren za sport(basket, mali fudbal, nožni tenis, odbojka), cardio gym, sauna, dečije igralište. Uz sve to imamo i 800 metara stazu popločanu behaton kockama, koja je idealna za brzu šetnju ili vožnju biciklom.

Naravno tu je u Klub Kuća koje je servis za sve ove sadržaje, sa svojim terasom gde može da sedne 50tak ljudi, kao i kutkom gde  možete spremiti roštilj, kotlić, ražanj ili pripremiti razne đakonije za jelo i piće.  Po vašoj želji možemo organizovati za Vas i ketering, kao i sve ostalo što želite( barske stolove, ukrašavanje, ambijentalno ostvetljenje, animatore).

Smeštajni kapaciteti su dva moderno opremljena apartmana sa po dve spavaće sobe, gde može da prenoći do 6 osoba u svakom apartmanu ,kao i Villa od 400m2 u kojoj može da prenoći  6 osoba, a idelana je za poslovne sastanke zbog velikog stola za koji može da sedne do 16 osoba.

Blizina Novog Sada kao i dobra konekcija sa Auto putem Beograd- Subotica (petlja NS – Rodić je na svega 10km), čini Salaš Mansus lako dostupnim iz kog god pravca da dolazite.